Vi tilbyder en dejlig tur på 8 dage og 7 overnatninger og der indgår 4* hoteller med morgenmad og aftensmad. Sicilien er et land, der giver sine besøgende en utrolig rejseoplevelse, hvor det er umuligt at ikke forelske sig i denne ø. Siden antikken har det været et krigsland og erobringer, alle de mennesker, der har levet gennem århundrederne uden at efterlade spor af deres kunstneriske, arkitektoniske og kulinariske kultur. Det var netop foreningen og blandingen af mange mennesker med mange forskellige, der med tiden skabte en unik kunstnerisk, arkitektonisk og kulturel arv. Udover den fantastiake oplevelser er der også Etna, den største aktive vulkan i Europa. Tjek det detaljerede rejseprogram som er vedhæfter som PDF

På denne rejse besøger i de vinrige områder, netop når vinhøsten er i gang. i bor på solsiden af søen i hjertet af Garda med smagfulde spisesteder og har typisk mindre end én times kørsel til vore vinbesøg. Her smager i vinene og har mulighed for gode indkøb til italienske priser. Vi sikrer god plads og pakning af dine vine. I besøger også den lokale slagter og oste- og marmeladeproducent Benedetti med smagsprøver og indkøbsmuligheder. Et bedre udgangspunkt for en oplevelsesrig vinrejse findes ganske enkelt ikke!

På vores populære livsnyderrejser er du sikker på at få det optimale udbytte af rejsen til ’den evige stad’. Udover alle de store seværdigheder, som vi naturligvis aflægger et besøg, kommer vi i høj grad også væk fra turisternes fodsti og oplever det ægte og uspolerede Rom. Blandt højdepunkterne er også de mange ”madhuler”, som forfatteren Helge Kamp er den helt store ekspert i, og som er med til at fuldende en ægte livsnyders oplevelse af den italienske hovedstad. Velkommen til oplevelser i særklasse.