Snart er det sommer og mange har sikkert allerede bestilt ferien til Mallorca eller Grækenland. Andre vil opleve nogle dejlige dage uden at skulle så langt væk, eller måske er feriebudgettet lidt stramt.

Tag med til Berlin –  og med bus starter turen allerede når bussen starter mod Berlin. Fra Sjælland går det hurtigt til Gedser hvor der små to timers hyggelig sejlads med lidt god mad og fra Rostock er der kun 3 timers kørsel til Berlinog vi kan også tilbyde bus fra Jylland til Berlin.
Men er Berlin ikke kun storbyferie ?
Rundt om Berlin findes der rigtigt meget smuk natur, Tag f.ex til starnden ved de mange søer hvor der kan bades eller sejl med turistbåd  fraf.eks. Postdam til udkanten af Berlin
Om Aftenen er Berlin så fyldt med gode restauranter.
Er I til ægte spansk stemning med fin tapas til fornufte priser, så prøv Sol Y Mar på Savignyplatz 5, tæt ved mange af vore hoteller omkring Kurfüstendam, her kommer vi hver gang vi er Berlin.
Velkommen til Berlin