Vi har sammen med en af vore samarbejdspartnere en tur i Sydafrika i oktober 2014.
Vi har en gruppe på 12 personer og det var en god  oplevelse.
Vi boede først nogle dage i   vildtreservatet “Sharkati”. Her mødte vi f.eks giraffer og zebraer og andre klovdyr, men ingen farlige dyr som løve og elefant.
Derefter kørte vi til af de største nationalparker i Sydafrika, nemlig Pilanesberg nationalpark som ligesom vildtreservatet ligger i et område hvor der ikke findes Malaria (I den mest kendte nationalpark Krüger findes der Malaria).
Her skal vi forsøge  at møde “the BIG FIVE”, som er Løve, Elefant, Bøffel, Næsehorn og Leopard. Man kan også se Geparder, Flodheste, Krokodiller og Vildhunde.
Vores vildtreservat bliver kun brugt nogle få gange om året og da vi kom hjem begyndte at vi at undersøge om man ikke kun gøre som vi gør i f.eks. I Østen, hvor mange ture foregår på den måde at der står en bil med chauffør/guide og venter ved ankomst, så rundturen en en privat rundtur 2 eller flere personer, og det kunne vi godt.
Derfor kan vi nu tilbyde en unik rundrejse som vi kalder “vores”  med mange oplevelser og under hele turen er der bil med chauffør/guide til rådighed.
Til forskel fra vore safarier i Tanzania bor man ikke i nationalparkerne og der er en fin balance mellem naturoplevelser og den lokale kultur.
Turen vil også være velegnet til en familiegruppe på 8-10 personer.
Vi længes efter at komme afsted igen.