FÆRØERNE – OPLEV FÆRØERNE PÅ CYKEL

Vejnettet på Færøerne er særdeles veludbygget og det er let at komme rundt; 80% af øerne er forbundet med broer og tunneller.

Kun du og vejret sætter tempoet på denne tur.

En enestående natur, men også så meget andet; du kan gå på opdagelse i verdens mindste og hyggeligste hovedstad Tórshavn, verdens ældste parlament “Tinganes”, Europa’s nok bedst bevarede gamle bydel “á Reyni” forskånet for ødelæggende brande, verdens nok ældste tømmerbygning “Roykstovan” fra år 1050, ruinerne af “Skt. Magnus katedralen” fra 1300-tallet og Færøernes ældste kirke “Ólav’s kirken” fra 1200-tallet, “Enniberg” Europa’s næsthøjeste forbjerg på 788 meter samt Nólsoy med verdens største koloni af den lille stormsvale og i fyrtårnet verdens største linse på 3 meter og en vægt på 4 tons.

Færøerne er en oplevelse for livet; øerne har en enestående natur, en rig historie og et rigt kulturliv. Det skiftende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser og fantastiske farver, samt mødet med de mange gæstfrie indbyggere; en væsentlig del af oplevelsen. Der er fugle og får, uberørt natur og isolerede bygder. Der er stilhed, der kun afbrydes af brusende vandfald og øredøvende brænding.

Ture  2022 v/2 v/1
Færøerne på cykel  daglig 1/5-31/10 9.000 kr. 10.300 kr
Prisen er inkl. fly beregnet fra en pris vi normalt kan få,
Cykel, samt hotel eller gæstehus med morgenmad.
Teknisk arr: Arctic Adventure – Rejsegaranti nr. 1535