SMÅ FIRMAREJSER (EGNER SIG TIL F.EKS. MINDRE VIRKSOMHEDER SOM EJENDOMSMÆGLERE M.V. )

  for arrangementer som julefrokost, sommerfest, team-building oplevelser og lignende.  Aktiviteter som værdsættes og huskes. Men hvorfor ikke overveje et arrangement som kun 36 timer kan give Jer en  enestående oplevelse om at være sammen om noget helt specielt – noget som de færreste vil opleve alene eller med deres familier. Giv dine medarbejdere en […]

 

for arrangementer som julefrokost, sommerfest, team-building oplevelser og lignende.  Aktiviteter som værdsættes og huskes.

Men hvorfor ikke overveje et arrangement som kun 36 timer kan give Jer en  enestående oplevelse om at være sammen om noget helt specielt – noget som de færreste vil opleve alene eller med deres familier.

Giv dine medarbejdere en helt anderledes storslået oplevelse, som dels binder dem tættere sammen omkring en fantastisk oplevelse, dels bibringer dem en følelse af, at de er højt værdsatte. Vi har kreeret et sæt programmer på 1½ døgn, som dels giver Jer en fantastisk natur eller kulturel oplevelse, dels en referenceramme at samtale om i tiden fremover.

Nedenfor løfter vi sløret for de oplevelser der venter: