Denne tur henvender sig specifikt til det voksne publikum, der vil forkæle sig selv, og samtidig opleve Floridas vigtigste attraktioner og vi har valgt nogle hoteller, der er lidt bedre. Naturligvis kommer I til Miami, hvor det livlige strandliv og mange fine restauranter på South Beach lokker. I eksklusive Sarasota skal I mere eller mindre bo på stranden, mens det i Naples er det et flot resort, der lægger hus til jeres overnatninger.

Store naturoplevelser står i kø for at overgå hinanden på denne tur rundt i USA’s største stat Alaska. Turen starter med et besøg Alaskas største by fremstår moderne og dynamisk – den har altid været den største og mest atypiske by i staten, men omgivelserne er fantastiske. Derefter går det rundt blandt bjerge og dale og et besøg i ”guldgraverland”. Vi gemmer det bedste til sidst – Denali National Park med Mt. McKinley. I sandhed en flot tur

Route 66 er en legendarisk landevej, der på mange måder afspejler den unge nations historie. og for alle amerikanere – og mange andre verden over – har navnet Route 66 en nærmest magisk klang af noget, der repræsenterer en svunden tid, omgivet af myter, legender og mennesker med gode historier. Route 66 byder på alle varianter af opfindsomme påhit i neonskilte, charmerende museer, butikker og tank-stationer Selv om de oprindelige 3.940 km ikke længere eksisterer i deres fulde længde, kan man stadig i store træk følge Route 66 på en rigtig ”retro-rejse” gennem 80 års nordamerikansk historie.

På denne tur kommer I til det virkelige USA og Vilde Vesten, som vi kender det fra utallige film og specielt cowboyfilm. I har mulighed for at stifte bekendtskab med en række indianerstammer, små provinsbyer hvor tiden synes at stå stille, eventyrlige naturscenerier i blandt andet Yellowstone, Badlands, Arches og de 4 præsidenters sten ansigter i Mt. Rushmore Om aftenen kan I forberede jer til næste dags oplevelser f.eks om Buffalo Bill, Sitting Bull, Crazy Horse, General Custer og andre berømtheder, der har gjort disse egne kendte. En flot tur til en del af USA, der endnu ikke er i mange turisters søgelys

På denne rundrejse kommer I til at opleve én af USA’s smukkeste byer kombineret med den uforglemmelige californiske natur. I vil udelukkende færdes i det centrale Californien, hvilket kommer til at give jer mere tid og mindre kørsel end de fleste andre kørselv-ture. Det var netop i dette område, at guldfeberen rasede i midten af 1800-tallet, mens der i dag er tale om det flydende guld, vinen. Denne tur er pakket med billige men OK hoteller men vi opgraderer gerne.

Når man nu alligevel er i New York hvorfor så ikke opleve endnu mere. I starter med nogle dejlige dage hvor du når at få en fornemmelse af hvad New York kan tilbyde. Derefter hentes bilen hvor I skal ud i det smukke landskab udenfor med besøg ved Niagara vandfaldet, området hvor Army folket lever og USA`s hovedstad Washington. Vi forlænger gerne turen med ekstra nætter i New York.

På denne dejlige tur får I besøgt 5 af de 6 stater, der udgør New England. Fra Boston går turen langs kysten med de mange charmerende bade- og fiskerbyer til Maine, hvor I skal besøge den flotte Arcadia National Park. Derfra fortsættes gennem et vidunderligt landskab med skove, søer og bjerge i New Hampshire og Vermont. I får rig lejlighed til at nyde de mange små, hyggelige byer I støder på undervejs og fordybe jer lidt i den lokale historie. I skal naturligvis også stifte bekendtskab med de mere sofistikerede og kendte steder som Newport og Cape Cod, inden I returnerer til Boston.

USA er et god valg til en kør-selv ferie - muligheder er uendelige. På denne tur besøger i Las Angeles, San Francisco og Las Vegas krydret med Grand Canyon og Yosemite nationalparker. Se vore forslag hvor der er inkluderet en type Toyota Carolla og desuden forsøger vi at finde hoteller vi kan være bekendt - vi har udvalgt 2-3* hoteller der får gode anmeldelser, men de kan naturligvis være udsolgte. Er turen for presset, så lægger vi gerne ekstra nætter ind. Har I planlagt rejseruten og måske også købt flyet, så hjælper vi gerne med hoteller og bil og her vil vi tit være billigst. Vi glæder os til at pakke en godt tur til jer

Denne kør-selv rundrejse rummer hele USA`s historie på 20 dage. Turen starter med nogle gode dage i New York og derfor går det i lejet bil til Philadelphia, Washington, Charleston og Savanna på vej mod Florida Florida besøges St. Augustine, Orlando og Miami. Glæd dig til en tur hvor der er god tid at opleve undervej.