CAMERON HIGHLANDS

Cameron Highlands er opkaldt efter William Cameron der “opdagede” højlandsområdet i 1885 og på grund af det milde klima, temperaturen er typiske mellem 18-25 grader  tiltrak området efterhånden mange englædere, der kunne tage på ferie fra det tropiske klima i lavlandet.  til et  mere hjemligt vejr.

Teproduktion startede  i 1929 , hvor det nuværende Boh Tea åbnede og i dag er Cameron Highlands Malaysias spisekammer, for udover te dyrkes der mange grøntsager, frugt og  blomster og de mange afgrøder står malerisk mod temarkerne på alle skråningerne.

Højlandet ligger ca. 200 km. fra Kuala Lumpur og tidligere kunne man kun komme til højlandet fra vestkysten af Malaysia. For ca. 15 år siden sprængte man sig igennem bjergene så man nu også kan kommer til Østkysten af Malaysia.  Man var bekymret om det ville ødelægge det helt unike klima, men det skete heldigvis ikke.

Her er meget smukt og vores 2 hoteller er meget hyggelige og er  bygger i engelsk tudor-stil  og ligger meget smukt.

Det typiske engelske slår igennem mange steder i højlandet og om eftermiddagen er Scones med flødeskum og jordbærmelade en oplagt mulighed.

Carmeron Highlands er virkeligt et besøg værd