ISLAND – NORDLYS OVER LAVAMARKEN

Island er stadig et relativt ukendt rejsemål for de fleste danskere, selv om det ligger kun 3 timer med fly fra København. Men det ligger så tilpas langt mod nord, at sommerhalvåret giver lysere nætter end her, medens vinterhalvåret er decideret mørkere med flaksende nordlys på nattehimlen; et fænomen som kun meget få har oplevet på vore breddegrader.

Samtidig er landskabet meget kontrastfyldt til det danske, idet lavamarker, udslugte vulkaner og varmekilder præger det ofte ørkenlignende landskab. På denne rejse opleves det særprægede islandske landskab såvel langs kysten som inde i indlandet, hvor vi skal overnatte på et mindre hotel i god afstand fra nærmeste (lille) bysamfund.

Selvfølgelig er naturoplevelser som nordlys afhængige af relativt klart vejr, men inde i landet væk fra kysten er dette sjældent et problem – og skulle det endelig være, så er dette at sidde i en varm pool i en snestorm ikke en ringe oplevelse heller.

Dette er for de fleste i al fald grænseoverskridende.

PROGRAM

ISLAND – NORDLYS OVER LAVAMARKEN – PRINT PROGRAM

 

Periode: Dkr.
Antal personer v/8 v/10 v12
1 overnatning
Tillæg enk. værelse
Priser inkl. fly  t/r med Icelandair og rundrejse som beskrevet inkl. hotel i db.værelse og program som omtalt. inkl. nævnte måltider.

Bagage: Kun kabinekuffert på op til  9 kg. inkl.

Priserne er pr. person ved min 10 personer
Teknisk arrangør: Arctic Adventure – rejsegarantifonden nr. 1535

Prisen kan variere efter flytilbud

TRYK HER FOR AT SE HOTELLET

 

[/one_half_last]

[/one_half_last