JAVA – INDONESIEN ER ANDET END BALI (dansk rejseleder)

  • Destination:
  • Price: 21,995kr.

Indonesien, verdens fjerde største nation, er et eledorado af betagende natur, gamle kulturer, traditioner og overleveringer, samt fem forskellige officielle og cirka 250 ikke-offiielle religioner, kulinariske lækkerier med de krydderier, der siden 1500tallet er blevet eksporteret til Europa.

Fra hovedøen Javas overflødighedshorn har vi sammensat en rejse, der rummer det hele.

Fascinerende landskaber med regn- og mangroveskove, savanne, vulkaner, komplet økosystem, museer, en ”shop-to-you-drop” eftermiddag, nutidige og gamle landsbyer, 1000årige templer og to fysiske UNESCO World Heritage sites, og en tredje, når vi lærer at lave batik mønstre, som et af Indonesiens unikke bidrag til vores verdensarv. Men allerede inden vi kommer så langt har vi den første dag i Jakarta mulighed for at stifte bekendtskab med Wayang Kulit, en skyggespilsdukke UNESCO i november 2003 anerkendte som et ”mesterværk af mundligt og imaginær verdensarv.”

Og ikke mindst får du de legender Javanserne har bragt videre gennem generationer. De spiller stadig en stor rolle i Javanernes daglige liv.

Du får ikke kun indsigt i nutidens Indonesien, men kommer bag facaden på nationens vej fra mere end 300 års hollandsk kolonistyre og nationens forsøg siden 1945 på at finde fodfæste i et demokrati, der kan rumme landets mangeartede menneskelige og religiøse værdisæt fordelt på over 13.000 øer, spredt over tre tidszoner.

SPECIALTILBUD
Spændende rundrejse på Java og evt. tillægsrejse  til Bali
PRINT PROGRAM
Afrejse 11/9 1018
Dobbeltværelse Gæstehuse (deraf  gæstehus 8 nætter)  21.995 kr.
Dobbeltværelse Hotel  24.945 kr.
Enkeltværelse  28.945 kr.
Prisen er inkl. fly og rundrejse ifølge program.
Tillæg Nordvest Bali
Antal dage Homestay Hotel – bungalow
5 dage 1.995 kr. 4.795 kr.
6 dage 2.300 kr. 5.450 kr.
7 dage 2.495 kr. 6.095 kr.
Inkl.  fly Jogjakarta- Denpasar-Jogjakarta  + transfer t/r +  ophold på hotel eller homestay værelse med privat bad og toilet adskilt fra ejerfamiliens bolig. Morgenmad er inkl. Tillæg for evt. dyrere fly hjem ikke inkl. Spørg om pris på enkeltværelse
 Teknisk arrangør: Rejsegarantifonden nr. 1535