VIN- OG GOURMET REJSER TIL EMILIA ROMAGNA

Her er muligheden for at stifte bekendtskab med hele paletten af italienske fri-stelser, når vi besøger de steder, hvor parmaskinken og pølsemageri er i højsædet, osterier der fremstiller parmesanost, møde den rigtige balsamico i Mo-dena, som er helt anderledes end den moderne eddike, man normalt præsen- præsenteres for; tro os, der er en enorm forskel såvel smagsmæssigt som ikke mindst prismæssigt. Endelig skal vi tilbringe en dag på vingården La Tosa, hvor vi skal følge fremstillingsprocessen fra mark til flaske, se vinmuseet og til slut på køkkenbesøg med madlavning, der ender med en fantastisk dinner.
På rejsen tilbringer vi 2 nætter i provinsbyen Cremona og 1 i Bologna, hvor et besøg i markedskvarteret Quadrilatero er en selvfølge; her kan man virkelig forstå, hvorfor Bologna bliver kaldt italiensk gourmet hovedstad.

PRINT PROGRAM

[/day][/itinerary][/one_half]

 

VIN- OG GOURMET REJSER TIL EMILIA ROMAGNA
Afrejse den 14/4 23 Rejsen dækker fly med kuffert (Ryan Air), alle transfer, hotel med bad, nævnte måltider og vinsmagninger om beskrevet samt medfølgende dansk rejseleder.

Vi tager forbehold for hoteller 
Dobbelt
værelse
Enkelt
værelse
8.700 Kr. 10.300 Kr.

Gennemføres ved min. 8 deltagere og max 14 deltagere.
Rejsen købes direkte hos www.sweetimage.dk eller tlf: Tlf. 72 44 11 87
Rejsebixen er teknisk arrangør for rejsen.

TRYK PÅ HOTELLERNE  FOR PRÆSENTATION

HOTEL PALACE ***
HOTEL DOUMO  ***