Borneo består af 2 delstater af Malaysia samt en Indonesisk del og oliestater Brunai. Sarawak delen bor omkring 30% af befolkningen stadig i langhuse og Ibanere og er efterkommere af de tidligere tidens hovedjægere. De fleste holder deres arv i hævd og bor i langhuse, og under et besøg vi I opleve deres livsglæde. Der er også et besøg ved Mulugrotterne, verdens største grottesystem og først på aftenen flyver millioner af flagermus ud for af grotterne for at spise. Sabah del er kendt for "skildpaddeøen" hvor der normalt for besøg af skildpadder hver aften. Borneo og også kendt for Sukanfloden hvor man med lidt held kan opleve Orangutangen og verdens mindste elefantart "pygmæelefanten" Se programmet for vores tur

Hvad er det der gør Borneo til noget helt specielt ? Mange steder i verden er der nærmest kø ved de store seværdigheder eller også skal man sejle i dagevis for at opleve den vilde natur. På Borneo er det lige omvendt - det er relativt nemt at komme rundt med fly eller båd, og kapaciteten er lille - så lille at man for alvor føler sig i pagt med naturen - flertallet af lodges har omkring 20 værelser. På denne sider finder du ture vi tilbyder på Sabah-delen af Borneo (Borneo består af 2 delstater af Malaysia, Indonesien samt oliestaten Brunai). Sabah delen af Borneo kan besøges hele året.

Man kan besøge til Sarawak delen af Borneo hele året, men det bedste rejse tidpunkt er om sommeren da luftfugtigheden vil være lavest 30% af Sarawaks befolkning er Ibanere og bor i langhuse (en landsby – et hus) og et besøg her er et absolut ”must” Ibanerne blev tidlige kaldt hovedjægerne, da de dræbte deres fjender med giftpile og hængte trofæet op i langhuset. I dag er de fredlige mennesker og nogle langhuse tager gerne imod besøgende. Naturen er fantastisk alle steder på Borneo, og vi har pakket et par gode rundrejser, fyldt med oplevelser der ender med lidt strandferie.